macOS üzemeltetés tanfolyam indul: június 17-21.

IPMA projektmenedzsment

MIÉRT FONTOS A PROJEKTMENEDZSMENT?

A megfelelő projektmenedzsment módszerek alkalmazása lehetővé teszi, hogy a vállalkozás a célokra koncentráljon, azokat időben teljesítse és az ehhez szükséges erőforrásokat hatékonyan ossza be. Így az üzleti folyamatok átláthatóbbá válnak, könnyebben ellenőrizhetőek lesznek, szükség esetén a felmerülő problémákba könnyebb beavatkozni, egyszerűbb azokat elhárítani.
A projektmenedzsment részét képezi a részletes költségvetés kidolgozása és az azt követő pénzügyi ellenőrzés. A projektvezetőknek ezáltal lehetőségük nyílik a költségek pontos nyomon követésére, képessé válnak az erőforrások felhasználásának optimalizálására. A részletes pénzügyi ellenőrzés révén elkerülhető a költségtúllépés, kezelhetőbbé válnak a váratlan kiadások, ami elősegíti vállalkozás hosszú távú eredményességét.
Lehetővé teszi a projektek eredményeinek és a teljesítmény átfogó ellenőrzését. Láthatóvá válik, hogy az előzetesen kitűzött célokhoz képest mi az, ami ténylegesen megvalósult, és mely területeken van szükség korrekciók végrehajtására. Így a vállalkozás képes időben reagálni a változó piaci körülményekre, és felmérni a kockázatokat.
A projektmenedzsment nagy eredménye a jobb tervezhetőség, így alkalmazásával lehetővé válik egy sikeres, hosszú távú stratégia kidolgozása és végrehajtása.
Egy szervezet stratégiai céljainak eléréséhez a leghatékonyabb eszköz a projektek és programok összehangolt megvalósítása. Nem elég a problémákat önmagukban vizsgálni, hanem környezetükkel összefüggésben, a rájuk ható külső és belső tényezők figyelembe vételével együtt kell kezelni.

Az IPMA-ról:

Egyedülálló globális hálózatot alkot, amely globálisan gondolkodik, és regionálisan és lokálisan is cselekszik
Fejlett, kompetencia alapú tanúsítás támasztja alá az ezen a  hálózaton keresztül kínált egyedülálló szolgáltatási portfóliót
Elismeri, tiszteli és építi a sokszínűséget, mint a globális hálózat alapját
Az IPMA az Ön partnere a projektmenedzsmenttel kapcsolatos tudás, kompetencia és teljesítmény terén

Oktatási partnerünk, az Expertive Informatikai és Szolgáltató Kft., erőssége a projektmenedzsment kultúra fejlesztésének komplex megközelítése, melyben azt vallják, hogy egy cég projektmenedzsment kultúrájának fejlettségi szintje a területre vonatkozó módszertan, a szabályozás, a tudásátadás, és az informatikai támogató eszköz függvénye. Ezek szoros kapcsolatban vannak egymással és csak a négy terület együttes fejlesztése eredményezheti egy-egy szervezet projektkultúrájának jelentős és tartós fejlődését.

Kód
Tanfolyam
Idő
Nettó ár/fő + ÁFA
máj.
jún.
júl.
aug.
szept.
Kód:
IPMA
Idő:
3 nap
Nettó ár/fő + ÁFA:
225 000
máj.:
-
jún.:
-
júl.:
-
aug.:
-
szept.:
-