EstIQSOFT KÉPZÉSEK

Jogi nyilatkozat

A weboldalon található tartalmak szerzői és védjegy jogainak jogosultja az IQSOFT - EduTech Magyarország Kft., illetve ha más a jogosult, úgy ezen tartalmak a jogosult engedélyével jelennek meg a weboldalon.

A Felhasználó jogosult az Oktatóközpont weboldalának olvasására, a weboldal tartalmából készült kivonatokat magáncélra ideiglenesen többszörözni, valamint nem-kereskedelmi célból merevlemezre menteni és kinyomtatni. A weboldal bármely része, az Oktatóközpont előzetes írásbeli engedélye nélkül, haszonszerzés céljából nem hasznosítható. Amennyiben a Felhasználó más kiadványban vagy weboldalon szeretné a tartalmat/hivatkozást felhasználni, az az Oktatóközpont előzetes írásbeli engedélye után lehetséges. Az engedély mellett ennek feltétele, hogy feltünteti a forrást: „Forrás: az IQSOFT - EduTech Magyarország Kft. honlapja”.

Az IQSOFT - EduTech Magyarország Kft. jogosult a Felhasználó által a weboldalra továbbított információkban található gondolatokat, fejlesztéseket, javaslatokat bármilyen célból felhasználni. Ez esetben az információt megadó fél ellenszolgáltatásra nem jogosult. Az információ megadásával a Felhasználó szavatolja, hogy ő a megadott anyaghoz fűződő jogok kizárólagos jogosultja, az anyagok nem sértőek, és azok IQSOFT - EduTech Magyarország Kft. által történő felhasználása nem sérti harmadik fél jogait vagy bármely irányadó jogszabályt.

Az IQSOFT - EduTech Magyarország Kft. oldalai más oldalakra mutató hivatkozásokat is tartalmazhatnak. Az IQSOFT - EduTech Magyarország Kft. az ilyen oldalak adatvédelmi gyakorlatával vagy tartalmával kapcsolatban nem vállal felelősséget.

Az IQSOFT - EduTech Magyarország Kft. fenntartja a jogot, hogy a honlap tartalmát bármikor megváltoztassa.

A honlappal kapcsolatos észrevételével forduljon munkatársainkhoz a "Kapcsolat" oldalon.