EstIQSOFT - délutáni és hétvégi tanfolyamok

2 napos Blockchain képzést indítunk

Az IQSOFT – John Bryce Oktatóközpont 2 napos Gazdasági Blockchain képzést indít a Variance HUB szakmai támogatásával.

A Bitcoinról talán már mindenki hallott, azonban az azt megalapozó lenyűgöző technológiáról, a Blockchainről jóval kevesebbet hallani. A Blockchain ugyanis számos rendkívül izgalmas lehetőséget hordoz, amely képes alapjaiban megváltoztatni több iparág jövőjét.

A Blockchain alapvető tulajdonságai:

  • megmásíthatatlan
  • visszafordíthatatlan
  • pszeudonim
  • biztonságos

többek, mint puszta hívószavak, ezek kapcsán a rendszer az elmúlt 10 évben már bizonyított.

A Blockchain szabad, olcsó és biztonságos értékközvetítést valósít meg az interneten keresztül egymástól távol élő (egymást akár nem is ismerő) felek között anélkül, hogy egymásban meg kellene, hogy bízzanak, illetve anélkül, hogy ehhez szükség lenne egy harmadik köztes szereplőre (pl. Bank)

Ezen túlmenően a szakma legjava dolgozik azon, hogy a technológiát továbbfejlesztve, hogyan lehet az élet más területein is hasznosítani egy ilyen rendszert - mely iparágakban tud valódi hozzáadott értéke révén jelentős versenyelőnyt generálni.

Ilyen terület lehet például a jog, hiszen az ún. okos szerződések (Smartcontract) révén akár ellenérdekelt felek tudnak olyan feltételrendszert (szerződést) létrehozni, amely ezután képes önállóan, harmadik fél beavatkozása nélkül az előre rögzített paraméterek szerint döntéseket hozni és akár kifizetéseket is indítani. A Blockchain pedig garantálja, hogy az oda egyszer feltöltött szerződés - és annak feltételei biztosan manipulálhatatlanok lesznek.

Egyértelmű piaci igény jelent meg a különböző logisztikai folyamatok felől, ahol kulcsfontosságú, hogy tanúsítottan lekérdezhető és követhető legyen a termék életútja a teljes ellátási lánc során.

A technológia még kellően korai fázisban van, ezért nap mint nap tárnak fel újabb alkalmazási területeket, kezdve az egyszerű implementációktól a komplex gazdasági ökoszisztémákig, ahol már az üzleti folyamatok javarésze is előre definiált Smartcontractokon keresztül történik.

Amennyiben kedvet kapott, és szeretné mélyebben megismerni ezt a hihetetlenül izgalmas lehetőségeket tartogató technológiát, akkor jelentkezzen a képzésünkre, amelyhez előadóként a Variance HUB - Magyarország vezető Blockchain szakértőjét kértük fel!

A Variance képviseletében Csabai Csaba az elmúlt években több, mint 60 előadást tartott több tízezer érdeklődő számára mutatva be a technológiát.

A képzés részletes tematikája itt elérhető.

címkék

Kapcsolódó tanfolyamokAjánlja a hírt másoknak is!