macOS üzemeltetés tanfolyam indul: június 17-21.

Apple Deployment Magyarországon!

Páratlan informatikai management megoldás az Apple eszközök kezelésében. Amiről eddig csak álmodni lehetett, most elérhető Magyarországon.

Hallottatok már automatikusan bekonfigurálódó mobil eszközökről és computerekről? Olyan védelemről, ami miatt értelmetlen ellopni egy eszközt, mert illetéktelen számára örökre használhatatlan marad? Az Apple eszközeivel olyan management valósítható meg, ami más infrastruktúrákban nem lehetséges:

  • Átveszi a felhasználó eredeti csomagolásban a céges, új iPad, iPhone, iPod eszközét, vagy macOS számítógépét. Akár közvetlenül az Apple, vagy a disztribútor is kiszállíthatja, de nem kell a gépet előkonfigurálni sem az informatikusnak, sem az Apple embereinek. Mégis amikor bekapcsolja, automatikusan megtörténik rajta minden beállítás, ami a munkatárs munkájához szükséges. Feltelepülnek rá az alkalmazások, bekonfigurálódik a munkahelyi e-mail, WiFi, VPN… Munkára kész, személyre szabottan beállított készülékkel rendelkezik pár percen belül.
  • Ha valami miatt törölni kell az eszközt, újra aktiváláskor ugyanez a folyamat automatikusan lejátszódik. Nem is lehet máshogy beüzemelni, csak a céges IT által megadott beállítások szerint.
  • Ha valaki ellop egy ilyen eszközt, nem tudja használni még akkor sem, ha törli a tartalmát, mert ugyanúgy a cég számára fog bekonfigurálódni mindig. Illetéktelen számára használhatatlan marad. Az ilyen eszközt nem érdemes lopni.
  • Külön, testre szabott management rendszert kapnak az iskolák, oktatási intézmények. Kényelmesen és jogilag is korrekten kezelhetők a tanulők számára kiadott eszközök.
  • A tömeges szoftver beszerzés és deployment leegyszerűsödik.

Túl szép, de igaz. Az Apple management rendszere utolérhetetlen lehetőségeket ad a cégek, oktatási intézmények IT üzemeltetői számára. Ha szeretnétek róla többet tudni, várlak tanfolyamainkon

címkék

Ajánlja a blogbejegyzést másoknak is!